У ЗСУ прокоментували знищення російських винищувачів Су-34

Читать на русском
Згідно зі словами речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, це одні з найновіших бортів на озброєнні окупаційної армії.
АрміяInform

Сьогодні, 22 грудня, три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34 були знищені українськими військовими. При цьому, такі літаки давно не з'являлися у статистиці втрат країни-агресора.

Про це йдеться у заяві речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону.

«Блискуче в черговий раз спланована операція по знищенню ворога на підступах до нашої держави... Цього разу відразу три літаки на південному напрямку, такого давно не було. Су-34 давно не потрапляв у нашу з вами позитивну статистику», - сказав Ігнат.

Згідно з його словами, росіяни мають десятки таких літаків, вони продовжують їх виготовлювати. Це одні з найновіших бортів на озброєнні окупаційної армії. Саме з них окупанти завдають удари авіаційними бомбами та ракетами.

«Я думаю, що не менше 50 млн доларів така машина може коштувати. Це найнижча ціна, винищувачі - це авіаційні комплекси, надзвичайно технологічна річ», - додав речник ЗСУ.

Нагадаємо, українські захисники сьогодні, 22 грудня, на південному напрямку знищили три російських літаки Су-34.

Нещодавно безпілотники атакували військовий аеродром у Ростовській області. Зокрема, там дислокуються фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.

Раніше ми повідомляли, що у Воронезькій області рф під час навчально-тренувального польоту впав винищувач Су-34, екіпаж вижив.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: