У ВМС розповіли, чи чергують у морі російські кораблі-ракетоносії

Читать на русском
Флот росії вивів бойові кораблі з Чорного та Азовського морів, зараз там не чергують ракетоносії.
Фото: РИА Новости

Росіяни вивели бойові кораблі свого флоту з Чорного та Азовського морів, на чергуванні залишили два кораблі-ракетоносія у Середземному морі.

Про це повідомили Військово-морські сили ЗС України у вівторок, 26 грудня.

Морський бій: динаміка знищення російських кораблів та катерівРосія втратила 18 кораблів та катерів за час повномасштабної війни, ще до 10 суден було пошкоджено. Динаміка – на інфографіці.

«Станом на 08:00 26.12.2023 року у Чорному та Азовському морі ворожі кораблі відсутні; у Середземному морі чотири ворожі кораблі, серед яких два носії крилатих ракет Калібр, загальний залп до 16 ракет», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вночі тактична авіація Повітряних сил ЗСУ атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту рф «Новочеркаськ» у районі Феодосії. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук. У найближчих до порту будинках від вибуху вилетіли шибки, було евакуйовано понад 350 людей.

Пізніше російське Міністерство оборони визнало удар ЗСУ по великому десантному кораблю «Новочеркаськ» в окупованій Феодосії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: