В одному з районів Києва відбудуться навчання Сил оборони

Читать на русском
З 11 грудня у Дарницькому районі столиці відбуватимуться військові навчання. Кияни просять не знімати пересування техніки та бійців ЗСУ.
Колаж 24 каналу

Цього тижня у Дарницькому районі столиці відбудуться військові навчання. У них візьмуть участь бійці Сил оборони та військова техніка.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація у понеділок, 11 грудня.

Ракетний удар по Києву: з'явилися фото наслідків атаки у мікрорайоні БортничіУ мікрорайоні Бортничі в Києві внаслідок падіння уламків збитих ракет пошкоджено близько десятка приватних будинків.

«З 11 по 14 грудня 2023 року у Дарницькому районі столиці проходитимуть військові навчання Угруповання сил і засобів оборони Києва. Під час тренувань відбудуться практичні дії із залученням особового складу, штатної військової техніки та озброєння», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, мета навчань – нарощування бойових можливостей під час підготовки та ведення оборонної операції.

У КМВА нагадали, що знімати та оприлюднювати відео та фотоматеріали пересування військових та техніки заборонено.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни знову атакували Київ балістичними ракетами. Внаслідок роботи протиповітряної оборони у Дарницькому та Голосіївському районах через падіння уламків пошкоджено житловий будинок. Також уламками скла травмувалася дитина та двоє дорослих.

У Повітряних силах пояснили, чому тривогу в Києві було оголошено після вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: