У ЦПД заявили, що автори статті NYT про путіна були завербовані росією

Читать на русском
Статтю The New York Times про нібито готовність путіна до переговорів з Україною написали журналісти, пов'язані з Кремлем. Про це заявила пресслужба ЦПД РНБО.
Фото: росЗМІ

Статтю The New York Times про нібито готовність диктатора володимира путіна до переговорів з Україною написали журналісти, пов'язані з Кремлем.

Про це заявила пресслужба Центру протидії дезінформації РНБО України.

Путін чує «голоси» про бажання переговорів: скільки разів він згадував про них за останній рікПутіну почулося, що Україна хоче переговорів. Ми підрахували, скільки разів російський диктатор говорив про переговори за останній рік.

За інформацією ЦПД, американські журналісти, які написали статтю, були завербовані за часів їхньої роботи в рф.

Зазначається, що така публікація могла бути випущена для того, щоб перешкодити подальшій військовій допомозі ЗСУ з боку західних союзників.

Крім того, статтю нібито могли написати для того, щоб покращити передвиборчі рейтинги експрезидента США Дональда Трампа, «який готовий «віддати» путіну частину української території».

«Не варто забувати, що росія грає в «мир», інвестуючи все більше у ВПК і нарощуючи кадрову армію. У статті про це все, звісно, не йдеться», – наголосили у пресслужбі.

Нагадаємо, у суботу журналісти NYT повідомили, що російський диктатор володимир путін з вересня через посередників надсилає сигнали про готовність до припинення вогню у війні проти України.

Раніше президент Володимир Зеленський виключив можливість досягнення компромісів із володимиром путіним, оскільки той не зацікавлений у припиненні війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: