На одному з пунктів пропуску на кордоні з Польщею повністю відновили рух – ДПСУ

Читать на русском
ДПСУ підтвердила, що блокада одного з пунктів пропуску на кордоні з Польщею припинилася у неділю, 24 грудня.
polskieradio

У неділю, 24 грудня, польські фермери завершили блокування руху перед пунктом пропуску «Медика – Шегині» на кордоні з Україною.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Фейсбуці.

Блокада українсько-польського кордону: як розгорталися подіїСтрайк перевізників на кордоні України та Польщі триває. Хронологія блокади кордону – на інфографіці.

За інформацією від Прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні о 09:30 завершилася акція протесту перед пунктом пропуску «Медика – Шегині».

Наразі оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у напрямку вʼїзду в Україну здійснюється у звичайному режимі.

«Прикордонники спільно з працівниками контрольних служб працюють, аби забезпечити пропуск максимальної кількості вантажівок», - додають в ДПСУ.

Також прикордонники закликають водіїв врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень.

Нагадаємо, що тільки вчора, 23 грудня, польські фермери призупинили блокаду пункту пропуску «Шегині-Медика», назвавши свої умови.

Як відомо, 11 грудня страйкарі розблокували пункт пропуску Ягодин-Дорогуськ. Проте вже 18 грудня блокада продовжилась.

22 грудня стало відомо, що представники Мінвідновлення України та Мінінфраструктури Польщі погодили план дій для розблокування роботи пунктів пропуску, розташованих на кордоні між країнами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: