У Мінцифри заявили, що повісток у «Дії» не буде ніколи

Читать на русском
Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров наголошує, що повісток у застосунку не буде ніколи.
Фото: Дія

Повісток для військовозобов'язаних українців на платформі держпослуг «Дія» не буде ніколи. В Мінцифри зробили заяву на тлі нових чуток про посилення мобілізації.

Про це віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідмляє у Телеграмі.

Мобілізація в Україні: хто і де має право вручати повісткиМобілізація 2023 – які особи та де можуть видавати повістки. У законі немає чітких вказівок того, де має відбуватися вручення повістки, але уповноважене це робити певне коло осіб.

«Наступного року буде 1 млн дронів. Повісток у Дії не буде ніколи. І тільки так», - запевнив Федоров.

Нагадаємо, навесні нардеп Федір Веніславський заявив, що в Україні в майбутньому можуть реалізувати розсилку повісток через сервіс «Дія». Михайло Федоров одразу заявив, що такої послуги немає ні у розробці, ні у планах.

На початку грудня Веніславський повідомив, що у Верховній раді готується законопроєкт про внесення змін до процесу мобілізації: зокрема, планується передбачити вручення повісток не лише особисто під розписку, а й електронною поштою та рекомендованим листом.

Раніше Федоров анонсував запуск «смарт-мобілізації» в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: