Залужний сказав, що не вважає ситуацію на фронті патовою і не коментуватиме плани щодо контрнаступу

Читать на русском
Валерій Залужний не став коментувати інформацію ЗМІ про те, що планує у 2024 році новий контрнаступ.
Getty Images

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний сказав, що ситуація на фронті не є патовою.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Залужний розповів The Economist про новий етап війни в Україні: головнеВалерій Залужний написав для Economist великий матеріал про новий небезпечний етап війни в Україні. Ключові моменти зібрало Слово і діло.

Він також не став підтверджувати інформацію з публікації видання Welt про запланований на 2024 рік новий контрнаступ. «Це війна, я не можу казати, що я планую, що ми маємо робити. Інакше це буде шоу, а не війна, ціна якому – людські життя. Про це не можна казати в жодному разі», – зазначив Залужний.

Крім того, головнокомандувач не має наміру коментувати публікацію німецького Bild про плани росії захопити до кінця 2026 року Харків, Дніпро та Запоріжжя.

Нагадаємо, на початку листопада у виданні The Economist вийшла стаття Валерія Залужного, в якій він написав, що ситуація на фронті зайшла у глухий кут.

Президент Володимир Зеленський, коментуючи статтю, заявив, що ситуація на фронті не є патовою. Після цього поповзли чутки про суперечки між президентом та головнокомандувачем.

Раніше Зеленський визнав, що Україна не досягла бажаних результатів під час літнього контрнаступу. Аналіз контрнаступу ЗСУ зробило видання Washington Post.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: