Підрив гранат на Закарпатті: з'явилися нові дані про стан поранених

Читать на русском
На Закарпатті деяких постраждалих під час вибуху гранат вже прооперували, п'ятьох оперують зараз.
Офіс генпрокурора

П'ятеро із 26 постраждалих внаслідок підриву гранат у приміщенні сільської ради в Закарпатській області перебувають на операційному столі. Решта надійшли у тяжкому стані вже прооперовані.

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита у Telegram.

СБУ розслідуватиме підрив гранат у сільраді на Закарпатті як терактПідрив гранат у сільраді на Закарпатті, при якому постраждали майже 30 осіб, розслідуватимуть як теракт.

«Щойно відвідав постраждалих, яких каретами швидкої допомоги доправили до Свалявської районної лікарні. Усіх, хто потребував хірургічного втручання, вже прооперовано. П'ятеро людей ще оперують, їх доставили у тяжкому стані. За ними поки що інформації немає», – написав він.

За його словами, більшість отриманих поранень середнього ступеня тяжкості, життю людей не загрожують. Усі постраждалі отримали необхідну медичну допомогу та перебувають під постійним наглядом лікарів.

Нагадаємо, сьогодні вдень під час сесії у Керецьківській сільраді депутат Сергій Батрін підірвав гранати. Постраждали 26 людей, шестеро у тяжкому стані, сам Батрін перебуває у реанімації.

Розпочато досудове розслідування, яке кваліфікували як теракт та незаконне поводження з боєприпасами (ч. 2 ст. 258, ч. 1 ст. 263 ККУ). У поліції заявили, що депутат заздалегідь готувався прийти та підірвати гранати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: