Британія ще жодного разу не штрафувала порушників санкцій проти рф – Bloomberg

Читать на русском
Уряд Великої Британії зафіксував сплеск порушень санкцій проти росії, проте місцевий регулятор поки що не покарав жодного порушника обмежувальних заходів.
Фото: Reuters

Уряд Великої Британії зафіксував сплеск порушень санкцій проти росії після повномасштабного вторгнення росії в Україну, проте за весь цей час місцевий регулятор не покарав жодного порушника обмежувальних заходів.

Такою інформацією повідомив портал Bloomberg.

Десятки британських компаній зізналися в порушенні санкцій проти рф – FTПонад 100 британських фірм продовжували співпрацювати з росією після запровадження Лондоном санкцій проти Кремля. Всі ці компанії добровільно зізналися у порушенні санкцій, що дозволить їм, як очікується, домогтися пом'якшення покарання.

За даними журналістів, до квітня цього року британське санкційне відомство повідомило владу про 473 ймовірні порушення санкцій. А за перші шість місяців війни було зареєстровано близько 236 таких випадків.

За весь цей час Управління з реалізації фінансових санкцій винесло лише одне попередження. Його отримала платіжна компанія Wise Plc за дозвіл зняти 250 фунтів стерлінгів особі, яка під санкціями. При цьому штрафів чи інших видів покарань застосовано не було.

Разом з тим, зараз Лондон розслідує ще 172 випадки порушення санкцій проти росії.

Нагадаємо, влітку Британія ввела санкції проти чиновників рф, причетних до депортації дітей з України.

А вчора Лондон запровадив нові санкції щодо товарів, технологій та джерел фінансування, які могли б підтримувати війну росії проти України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: