Підключення мережі «Київстар»: у компанії зробили заяву для абонентів

Читать на русском
У мережі Київстар почали відновлювати голосовий зв'язок. Незабаром стануть доступні SMS-повідомлення.
facebook.com/kyivstar

«Київстар» почав відновлювати голосовий зв'язок по всій Україні з 18 години 13 грудня та планує відновити передачу даних та SMS протягом доби.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як українці змінювали операторів мобільного зв'язку під час повномасштабної війниЯк українці мігрували між мобільними операторами Київстар, Водафон та Лайфселл під час повномасштабної війни.

«О 18:00 наша команда розпочала включення голосового зв`язку по всій Україні. Відновлення послуг відбуватиметься поступово, тому до кінця дня ще можливі короткочасні складнощі», – сказано у повідомленні.

Компанія радить абонентам: перезавантажити телефони та відключити VoLTE для кращого зв'язку (у налаштуваннях).

За даними пресслужби, зараз фахівці компанії працюють над відновленням послуг передачі даних та SMS та сподіваються, що вони також будуть відновлені протягом доби.

«Після повного відновлення мережі, ми обіцяємо підготувати компенсації усім абонентам та корпоративним клієнтам, які не могли скористатись сервісами компанії», – додали в компанії.

Нагадаємо, «Київстар» 12 грудня потрапила від потужну кібератаку. Не працював мобільний зв'язок та домашній інтернет. В компанії заявили, що їхня IT-інфраструктура частково зруйнована внаслідок хакерської атаки.

Відповідальність за атаку взяло на себе російське хакерське угруповання «Солнцепек». У «Київстарі» запевнили, що персональні дані клієнтів не потрапили до рук хакерів. Інцидент розлідує СБУ.

Тільки надвечір 13 грудня у деяких абонентів «Київстар» почала з'являтися мобільна мережа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: