На Ставці буває дуже гаряче, але розколу між Зеленським та Залужним немає – Данілов

Читать на русском
Чутки про розбіжності між військовим та політичним керівництвом України є безпідставними, вважає секретар РНБО Олексій Данілов.
Фото: Getty Images

Чутки про розбіжності між військовим та політичним керівництвом України є безпідставними. Росія використовує ці вкиди, щоб дестабілізувати ситуацію в нашій країні.

Таку заяву зробив секретар РНБО Олексій Данілов у ефірі телемарафону.

Які кадрові перестановки Зеленський провів у керівництві ЗСУ, Міноборони та СБУ під час великої війниЯкі кадрові зміни Зеленський провів у вищому військовому та військово-політичному керівництві під час повномасштабної війни.

Він розповів, що на засіданнях Ставки Верховного головнокомандувача, які збирає президент Зеленський, «буває гаряче», проте такий підхід лише підвищує якість рішень.

«Що стосується ситуації з генералом Залужним. Верховний головнокомандувач провів 121 засідання Ставки від початку агресії. На кожному засіданні Ставки відбуваються дискусії, доповіді, і, звісно, там буває дуже гаряче, якщо не сказати, що таке буває на кожному засіданні. Мені шкода, якщо хтось із моїх колег по-іншому трактує ситуацію, але майте на увазі – якщо немає дискусії, то немає і якісних рішень», – сказав секретар РНБО.

Данілов також заявив, що на Ставці часто обговорюються питання, «з якими не всі можуть погодитися», але це не означає, що між керівництвом країни є розкол.

Нагадаємо, вчора міністр оборони України Рустем Умєров повідомив, що заміна головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного наразі не обговорюється.

Раніше в ГУР попередили, що іноземні ЗМІ готують дезінформаційну кампанію проти Зеленського та Залужного.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: