Зеленський дорогою до Аргентини зустрівся з прем’єр-міністром Кабо-Верде

Читать на русском
Президент висловив вдячність премʼєр-міністру Жозе Уліссешу Коррея-і-Сілві за підтримку гуманітарної ініціативи Grain from Ukraine та запросив приєднатися до імплементації української Формули миру.
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський, дорогою до Аргентини після запрошення на інавгурацію нового президента Хав'єра Мілея, зустрівся з прем'єр-міністром Республіки Кабо-Верде Жозе Уліссешем Коррея-і-Сілвою та запросив африканську державу приєднатися до Формули миру.

Про це український лідер повідомив у Телеграмі.

«Міні-Трамп», який підтримує Україну: що відомо про новообраного президента АргентиниЩо відомо про новообраного президента Аргентини Хав'єра Мілея – на інфографіці. Він підтримав Україну, хоче ліквідувати центробанк, легалізувати зброю та відмовитися від песо.

«Дорогою до Аргентини зустрівся з прем’єр-міністром Республіки Кабо-Верде. Ця зустріч стала першою в історії двосторонніх відносин між нашими країнами», - написав президент.

Згідно зі словами Зеленського, голос Кабо-Верде – це голос демократії, «який допомагає нам на майданчику ООН, підтримує резолюції, які є дуже важливими для України».

При цьому, президент висловив вдячність премʼєр-міністру Жозе Уліссешу Коррея-і-Сілві за підтримку гуманітарної ініціативи Grain from Ukraine та запросив приєднатися до імплементації української Формули миру.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський найближчим часом відвідає Аргентину з офіційним візитом. Він візьме участь в інавгурації нового президента країни Хав'єра Мілея.

Нагадаємо, новий президент Аргентини запропонував Зеленському організувати саміт щодо війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: