Зеленський підписав одразу чотири закони, прийняті Радою на сьогоднішному засіданні

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський підписав низку євроінтеграційних законопроектів, ухвалених Верховною Радою на засіданні в п'ятницю, 8 грудня.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський підписав низку євроінтеграційних законопроектів, ухвалених Верховною Радою на засіданні в п'ятницю, 8 грудня.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі.

Які закони не підписує й не ветує Зеленський усупереч конституційним термінамВолодимир Зеленський не підписав у встановлений Конституцією термін 33 закони, 19 з них було ухвалено під час повномасштабної війни.

Йдеться зокрема про законопроєкт №10203-1, який передбачає збільшення штату НАБУ на 300 осіб.

Зеленський також підписав законопроєкти №10262 (можливість НАЗК перевіряти майна, придбане до публічної служби) та №10288-1 (щодо національних меншин, в якому враховано експертні оцінки Ради Європи).

Крім того, президент затвердив законопроєкт №10060 про посилення незалежності Спеціалізованої антикоруційної прокуратури.

Нагадаємо, що на сьогоднішньому засіданні Рада також припинила повноваження трьох нардепів та перенесла місце для створення Національного меморіального військового кладовища у Гатне на Київщині.

Раніше ми розповідали, які закони не підписує та не ветує Зеленський усупереч конституційним термінам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: