Удар по Новогродівці: експерти ідентифікували всіх жертв

Читать на русском
У Новогродівці пошуки та ідентифікація всіх жертв ракетного удару росіян тривали понад тиждень.
facebook.com/don.gunp

Експерти завершили ДНК-експертизу фрагментів тіл, які знайшли під завалами будинку на місці нещодавнього російського удару у Новогродівці Донецької області.

Про це повідомляє пресслужба поліції Донецької області.

Як росія била по багатоповерхових житлових будинках в Україні цього рокуРосійські війська цього року щонайменше 15 разів влучали ракетами та безпілотниками по багатоповерхових житлових будинках в Україні. У яких містах та з якими наслідками – на інфографіці.

«Один із знайдених на місці обстрілу фрагментів тіла належить 33-річній жінці, яку шукали тиждень. Особу загиблої встановили за допомогою ДНК-аналізу. Раніше поліцейські ідентифікували її чоловіка та 8-річну доньку», – йдеться у повідомленні.

Сім'я загинула 29 листопада, пошуки та ідентифікація всіх жертв удару тривали понад тиждень.

«Першою знайшли дитину – її впізнала бабуся. Щоб розшукати батьків, рятувальники та поліція двічі обстежили понад 500 тонн будівельного сміття. До пошуків залучали кінологів зі службовими собаками. Після ретельного огляду на місці обстрілу виявили фрагменти тіл. Ідентифікувати і батька, і матір поліцейським вдалося лише завдяки ДНК-тесту», – повідомили у поліції.

Окрім цієї родини, російська ракета вбила ще двох мешканців Новогродівки – двох чоловіків 62 та 55 років.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 30 листопада вдарили шістьма ракетами по Покровську, Новогродівці та Мирнограду в Покровському районі Донецької області.

Спочатку з-під завалів будинку дістали тіла двох чоловіків, пізніше тіло дівчинки та фрагменти тіл її родини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: