Удар по Новогродівці: з-під завалів вдалося дістати тіло 8-річної дівчинки

Читать на русском
З-під завалів будинку у Новогродівці витягли тіло дівчинки. Батьків дитини, які, певно, також загинули під завалами, досі не знайшли.
t.me/IhorMoroz_donoda

З-під завалів житлового будинку в Новогродівці Донецької області, куди вночі проти 30 листопада вдарила російська ракета, дістали тіло 8-річної дівчинки.

Про це повідомив начальник Новогродівської МВА Олександр Шевченко у Telegram.

Як росія била по багатоповерхових житлових будинках в Україні цього рокуРосійські війська цього року щонайменше 15 разів влучали ракетами та безпілотниками по багатоповерхових житлових будинках в Україні. У яких містах та з якими наслідками – на інфографіці.

«Станом на ранок 04.12.2023 з-під завалів витягли тіло дівчинки. Батьків дитини, які, ймовірно, досі перебувають під завалами, не знайшли», – написав він.

На місці попадання ворожої ракети до багатоквартирного будинку в центрі міста триває пошуково-рятувальна операція.

У Новогродівській громаді оголошено триденну жалобу за загиблими внаслідок обстрілу мешканцям. Вона триватиме з 4 грудня і до середи, 6 грудня.

Нагадаємо, російські військові в ніч проти 30 листопада вдарили шістьма ракетами по Покровську, Новогродівці та Мирнограду в Покровському районі Донецької області.

У перший день з-під завалів дістали тіло загиблого чоловіка. Згодом рятувальники витягли тіло ще одного загиблого.

1 грудня повідомлялося, що під завалами поки так і не вдалося знайти 33-річну жінку, 38-річного чоловіка та 8-річну дівчинку, заради яких тривали пошуки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: