Ракетний удар по Донецькій області: з-під завалів будинку дістали загиблого

Читать на русском
У Новогродівці Донецької області від удару рф загинув чоловік. Ще четверо, включно з дитиною, можуть бути під завалами будинку.
t.me/IhorMoroz_donoda

З-під завалів зруйнованого ударом рф будинку в Новогродівці Донецької області дістали тіло чоловіка, ще четверо людей, включаючи дитину, можуть бути під руїнами.

Про це повідомив у четвер, 30 листопада, в. о. голови Донецької ОВА Ігор Мороз у Telegram.

Як росія била по багатоповерхових житлових будинках в Україні цього рокуРосійські війська цього року щонайменше 15 разів влучали ракетами та безпілотниками по багатоповерхових житлових будинках в Україні. У яких містах та з якими наслідками – на інфографіці.

«На місці обстрілу житлового будинку у Новогродівці з-під завалів дістали тіло загиблого чоловіка. Станом на 10:00 під завалами ймовірно перебувають 4 людини, з них - 1 дитина», – написав він.

Пошуково-рятувальна операція продовжується. Наразі розібрано 132 тонни будівельних конструкцій, зазначив глава ОВА.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни шістьма ракетами С-300 вдарили по Покровському району Донецької області. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Внаслідок обстрілів постраждали 10 осіб, серед них 4 дитини. Парамедики поліції врятували немовля.

Раніше було відомо, що під завалами будинку може бути п'ятеро людей.

Днями рф вдарила ракетами по Нікополю та Запоріжжю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: