Удар по Новогродівці: під завалами знайшли нові фрагменти тіл

Читать на русском
У Новогродівці під час розбору завалів рятувальники знайшли фрагменти тіл, для їхньої ідентифікації проведуть ДНК-експертизу.
t.me/IhorMoroz_donoda

У Новогродівці Донецької області триває розбір завалів після атаки росіян 30 листопада. Рятувальникам дістали фрагменти тіл, їх віддадуть на ДНК-експертизу.

Про це повідомив начальник Новогродівської міської військової адміністрації Олександр Шевченко у Telegram.

Як росія била по багатоповерхових житлових будинках в Україні цього рокуРосійські війська цього року щонайменше 15 разів влучали ракетами та безпілотниками по багатоповерхових житлових будинках в Україні. У яких містах та з якими наслідками – на інфографіці.

«В Новогродівці на місці влучання ворожої ракети в багатоквартирний будинок в центрі міста триває пошуково-рятувальна операція», – йдеться у повідомленні.

За словами Шевченка, станом на цей час під завалами знайдено фрагменти тіл, які неможливо ідентифікувати.

«Надалі проводитиметься ДНК-експертиза», – додав глава адміністрації.

Нагадаємо, російські військові в ніч проти 30 листопада вдарили шістьма ракетами по Покровську, Новогродівці та Мирнограду в Покровському районі Донецької області.

В перший день з-під завалів дістали тіло загиблого чоловіка. Пізніше рятувальники витягли тіло ще одного чоловіка, а також тіло 8-річної дівчинки. Її батьки, ймовірно, також загинули під завалами та їх тіла одразу не могли дістати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: