Стало відомо, чи змінять у Києві комендантську годину на Новий рік

Читать на русском
Комендантську годину у Києві на різдвяні та новорічні свята не будуть змінювати. Вона триватиме з 00:00 до п'яти годин ранку.
kyiv.comments.ua

У Києві на різдвяні та новорічні свята комендантську годину не будуть змінювати, вона триватиме з 00:00 до п'яти годин ранку.

Про це заявив начальник Київської міської військової адміністрації, генерал-полковник Сергій Попко.

«Комендантська година, як і визначено, буде в місті Києві з 00:00 до п'яти годин ранку», – заявив він.

У дусі воєнного часу: в яких обласних центрах все ж таки встановили новорічну ялинкуНоворічну ялинку встановили у Києві, Луцьку, Ужгороді, Хмельницькому, Івано-Франківську, Кропивницькому, Львові, Миколаєві та Харкові.

Відомо, що сьогодні на Софіївський площі розпочали монтажні роботи із встановлення новорічної ялинки. Її відкриття запланували на 6 грудня.

«Ялинка буде встановлена виключно за кошти меценатів – без витрат бюджетних коштів на облаштування новорічної красуні та на електроенергію», – додав Попко.

Нагадаємо, цьогоріч у Києві великих новорічних святкувань не проводитимуть. На Софійській площі лише встановлять головну ялинку країни та фотозону.

Раніше писали, у столиці цього року головну ялинку на Софійській площі почнуть встановлювати трохи раніше через перехід на Юліанський календар.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: