У Києві запалили головну ялинку країни – фото

Читать на русском
У Києві відкрили ялинку на Софійській площі Новорічне дерево прикрашають іграшки у формі блакитних та жовтих сердець, а на верхівці – Герб України.
t.me/vitaliy_klitschko

У день Святого Миколая, 6 грудня, на Софійській площі столиці запалили вогні на головній ялинці України.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

Новий рік-2024: у яких обласних центрах вирішили встановлювати ялинкуНоворічну ялинку цього року встановлюватимуть у більшості обласних центрів України. Не буде ялинки у Вінниці, Житомирі, Запоріжжі, Херсоні та Чернігові.

«Наша ялинка, як і минулого року, - штучна, заввишки 12 метрів. Її встановили і прикрасили за кошти меценатів. Тема локації − «Хоробрі серця», присвячена нашим захисникам і захисницям», – написав він.

Новорічне дерево у Києві прикрашають іграшки у формі блакитних та жовтих сердець. На верхівці Герб України – символ нашої державності, національної гідності та сили.

Ще поряд з ялинкою обладнана фотозона у вигляді серця, яка також присвячена нашим захисникам. Є й маленькі ялинки, прикрашені жовтими та синіми серцями.

«За донат кожен відвідувач може забрати із собою одну прикрасу на згадку. Задонатити можна через qr-коди, які надають благодійні та волонтерські організації, що долучились до ініціативи», – додав Кличко.

Нагадаємо, ялинку у Києві почали монтувати цього тижня. Також повідомлялося, що буде з комендантською годиною у столиці на свята. У Харкові вже другий рік поспіль ялинку нарядили на станції метро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: