Сили українського спротиву в окупованому Мелітополі провели нову спецоперацію

Читать на русском
У п'ятницю, 1 грудня, сили українського спротиву в окупованому Мелітополі провели нову спецоперацію. Під час акції помсти вдалося ліквідувати ворога та його техніку.
Пресслужба міськради Мелітополя

Партизани провели спецоперацію в окупованому Мелітополі, під час якої вдалося ліквідувати живу силу загарбників та ворожу техніку.

Про це повідомляє Головне управління розвідки у Telegram.

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

Відзначають, що успішну спецоперацію партизани провели в окупованому Мелітополі напередодні, 1 грудня обідній час на в’їзді до міста. Відтак вони знищили декілька російських окупантів та завдали ураження ворожому паливозаправнику, вивівши його з ладу.

«Акція помсти ворогам відбулася на проспекті Богдана Хмельницького 115, де московські окупанти полюбляли робити привали «на перекур». Головне управління розвідки Міністерства оборони України та відважні українські партизани нагадують: куріння – вбиває», – йдеться у дописі ГУР.

Розвідники наголошують, що російсько-окупаційна адміністрація у Мелітополі намагається приховати наслідки атаки через страх перед кремлівськими спецслужбами.

Нагадаємо, 30 листопада ЗМІ повідомили, що СБУ влаштувала вибух на Байкало-Амурській магістралі – у Північномайському тунелі ім. Безсолова, що знаходиться в Бурятії. Це фактично єдиний шлях залізничного сполучення між росією та Китаєм.

1 грудня з'явилась інформація, що спецназівці знову влаштували вибух на Байкало-Амурській залізничній магістралі в Бурятії, там підірвався ще один поїзд з пальним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: