У Мелітополі партизани отруїли російських військових доставкою з кафе

Читать на русском
Українські партизани отруїли окупантів щурячою отрутою, коли ті замовили доставку їжі з кафе у Мелітополі.
ілюстративне фотоpixabay.com

В окупованому Мелітополі Запорізької області партизани отруїли окупантів щурячою отрутою, коли ті замовили доставку їжі з кафе.

Про це повідомив мер Іван Федоров в ефірі національного телемарафону 21 листопада.

«Кожне місто для нас має значення»: Зеленський пообіцяв звільнити Мелітополь та МаріупольПрезидент Володимир Зеленський привітав 17 українських населених пунктів із Днем міста. Заява, присвячена цій події, була опублікована у Telegram-каналі глави держави.

За його словами, активісти українського опору дізналися, що росіяни замовили в одному з місцевих кафе їжу та алкоголь, після чого додали у їхнє замовлення отруту.

«Є чергова партія ліквідованих ворогів, про що навіть пишуть ворожі телеграм-канали. Наші партизани замовили їжу в одному з місцевих кафе, і після того, як російські окупанти змогли її скуштувати, всі отруїлися. Частина з них загинула і не зможе воювати проти нашої держави», – розповів Федоров.

Російські канали повідомляють, що їжу з щурячою отрутою отримали співробітники російської служби ФСБ.

Відомо, що після цього випадку троє з росіян померли, ще один (офіцер) перебуває у тяжкому стані у реанімації. Зараз окупанти намагаються знайти кур'єра, який привіз окупантам отруєну вечерю, але поки що безрезультатно.

Нагадаємо, раніше у Мелітополі партизани підірвали авто з окупантами. А у листопаді у Мелітополі підірвали штаб окупантів, було ліквідовано російських офіцерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: