Україна під час спецоперації підірвала стратегічну залізницю в росії – ЗМІ

Читать на русском
СБУ підірвала стратегічну залізницю в Бурятії, яка з'єднує росію та Китай. Шлях паралізований.
ілюстративне фотоФото 24 каналу

У ніч проти 30 листопада СБУ провела чергову успішну спецоперацію в росії. Наші спецназівці влаштували вибух на Байкало-Амурській магістралі у Бурятії. Це паралізує єдиний шлях залізничного сполучення між росією та Китаєм.

Про це із посиланням на джерела повідомляє РБК-Україна.

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

Як повідомляється, сьогодні вночі стався вибух на Байкало-Амурській магістралі, а саме у Північному тунелі ім. Безсолова, в Бурятії.

«Фактично, це єдиний серйозний шлях залізничного сполучення між росією та Китаєм. І зараз цей шлях, який росія використовує, зокрема й для військових постачань, паралізований», – повідомили співрозмовники.

За інформацією джерел, підрив – це чергова успішна спецоперація СБУ, хоча у спецслужбі поки що не давали офіційних коментарів.

«Під час руху вантажного поїзда спрацювали 4 вибухові пристрої. Наразі на місці працює ФСБ, залізничники безуспішно намагаються мінімізувати наслідки спецоперації», – пише видання.

Нагадаємо, це вже не перша спецоперація СБУ на території росії. Нещодавно на залізниці під російською Рязанню пролунав вибух. А у ГУР розкрили деталі вибуху на залізниці у Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: