В Мелітополі підірвали штаб окупантів, ліквідовані російські офіцери

Читать на русском
У Мелітополі в суботу, 11 листопада, пролунав вибух в штабі окупантів. Внаслідок атаки було знищено щонайменше три офіцери.
Головне управління розвідки Міністерства оборони України

У Мелітополі внаслідок вибуху у суботу, 11 листопада, в штабі окупантів було знищено офіцерів російської федерації.

Про це повідомляє українська розвідка в Telegram.

Відомо, що вчора, 11 листопада, у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух. Розвідники відзначають, що була здійсненна атака на штаб загарбників, який розмістили у захопленому приміщенні «Нової пошти».

«Акція помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору, відбулась у захопленому росіянами приміщенні «Нової пошти», розташованому на вулиці Дмитра Донцова», – йдеться у дописі.

Розвідники наголошують, що атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів, де були присутні офіцери ФСБ та Росгвардії. Внаслідок вибуху було ліквідовано щонайменше трьох офіцерів. Інформація про інші втрати ворога уточнюється.

«Після удару у Мелітополі розпочався переполох – на місце події з увімкненими сиренами примчали багато поліцаїв. Через певний час вони потягли через окуповане місто до свого відділку спалений біля штабу автомобіль», – додають у ГУР.

Нагадаємо, увечері у п’ятницю, 10 листопада, в підмосковному місті Коломна пролунали вибухи. Їх чули неподалік корпорації «Конструкторське бюро машинобудування» (КБМ), де виробляють «Кинджали» та «Іскандери».

Крім цього, у ніч проти суботи, 11 листопада, на пороховому заводі в російському місті Котовськ Тамбовської області сталася пожежа.

Згодом ЗМІ повідомили, що українські розвідники можуть бути причетні до цих вибухів. Втім у ГУР ні підтвердили, ні спростували цю інформацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: