СБУ влаштувала новий вибух на залізниці у російській Бурятії – ЗМІ

Читать на русском
Українські спецслужби влаштували новий вибух на важливій стратегічній залізниці росії. Підірвано ще один поїзд у Бурятії.
Фото: dzen.ru

Служба безпеки України знову провела спецоперацію у рф. Спецназівці влаштували вибух на Байкало-Амурській залізничній магістралі в Бурятії, там підірвався ще один поїзд з пальним.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє 24 канал.

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

«Росіяни двічі потрапили до пастки СБУ — на Байкало-Амурській залізничній магістралі вибухнув ще один потяг із пальним», – розповів співрозмовник.

За даними джерел, цей підрив став другим етапом спецоперації СБУ з виведення з ладу важливої для росії залізничної магістралі, яку вони використовують навіть для військової логістики.

Джерело нагадало, що перший вантажний поїзд вибухнув безпосередньо у Північному тунелі.

«Для продовження руху росіяни почали використовувати обʼїздний шлях, що проходить через Чортів міст: під час проїзду потяга по цьому високому 35-метровому мосту спрацювали закладені в нього вибухові пристрої», – зазначив співрозмовник.

Він додав, що російські Telegram-канали пишуть про горіння 6 цистерн з пальним на Байкало-Амурській залізничній магістралі.

Нагадаємо, 30 листопада ЗМІ повідомили, що СБУ влаштувала вибух на Байкало-Амурській магістралі – у Північномайському тунелі ім. Безсолова, що знаходиться в Бурятії. Це фактично єдиний шлях залізничного сполучення між росією та Китаєм.

Зазначимо, це далеко не перша спецоперація СБУ на території росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: