На кордоні з Польщею закриють для певного транспорту ще один пункт пропуску – що відомо

Читать на русском
У звʼязку з цим пропуск вантажних транспортних засобів з повною масою до 7,5 тонн, а також автобусів буде тимчасово призупинено. Пропуск легкових автомобілів здійснюватиметься у звичайному режимі.
Фото: interfax.com.ua

Польські прикордонники попередили про тимчасове обмеження оформлення вантажівок та автобусів у пункті пропуску «Угринів- Долгобичув» у вівторок, 28 листопада.

Про це пресслужба Держприкордонслужби України повідомляє у Фейсбуці.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

Згідно з інформацією, яка надійшла від польських прикордонників, у вівторок у пункті пропуску «Долгобичув» через ремонтні роботи відбудеться відключення електроенергії.

Як зазначається, орієнтовний час закриття пункту пропуску - з 09:00 до 21:00 за київським часом.

Прикордонники зазначають, що у зазначений період суміжна сторона здійснюватиме оформлення на мобільних терміналах.

У звʼязку з цим пропуск вантажних транспортних засобів з повною масою до 7,5 тонн, а також автобусів буде тимчасово призупинено. Пропуск легкових автомобілів здійснюватиметься у звичайному режимі.

Громадян просять врахувати цю інформацію під час планування поїздок через українсько-польський кордон.

Нагадаємо, з 6 листопада на українсько-польському кордоні перевізники блокують рух у пунктах пропуску «Краковець-Корчева», «Рава-Руська-Гребенне» та «Ягодин-Дорогуськ».

23 листопада поляки заблокували для вантажівок четвертий пункт пропуску – «Шегині». До протесту приєдналися польські фермери. Вони планують страйкувати до січня, перевізники – до лютого.

Раніше у Мінагрополітики розповіли, що блокада кордону з Польщею викликала проблеми із постачанням пального в Україні.

А ввечері 27 листопада у польському уряді нарешті озвучили вимоги до України та ЄС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: