Глава МВС назвав кількість загиблих через негоду в Україні

Читать на русском
Через негоду в Україні загинули 10 людей та 23 – постраждали. Станом на ранок знеструмлено 411 населених пунктів у 11 областях, ще 8 доріг у Миколаївській та Кіровоградській областях перекрито.
Фото: ДСНС

Внаслідок негоди в Одеській, Харківській, Миколаївській областях та Києві загинуло 10 осіб, 23 – постраждали, серед них є діти.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

В Україні через сніговий шторм без світла залишилося понад 2 тисячі населених пунктів: ситуація по областяхЧерез сніговий шторм у 16 областях України знеструмлено понад 2 тисячі населених пунктів. Ситуація у Києві, Одеській, Миколаївській, Полтавській, Кіровоградській та Чернігівській областях.

«Внаслідок ускладнення погодних умов загинули 10 людей – на Одещині, Харківщині, Миколаївщині та у Києві. 23 людини постраждали, серед них є 2 дитини. На державному та регіональному рівнях функціонують штаби з ліквідації наслідків негоди», – повідомив він.

Крім того, через снігопад 8 доріг у Миколаївській та Кіровоградській областях залишаються перекритими для руху. Знеструмлено 411 населених пунктів у 11 областях.

На Одещині відбуксовано 849 автомобілів, у тому числі 24 автобуси та 17 автомобілів екстреної допомоги. Рятувальники надали допомогу 2498 людям, зокрема 162 дітям. Через негоду загинули 5 людей, 15 – постраждали.

На ділянках доріг М-05 та М-15 організовано рух у реверсному режимі.

У Миколаївській області двоє загиблих та двоє постраждалих. Рятувальники відбуксували 144 автомобілі.

Зазначимо, учора президент Володимир Зеленський повідомляв про п'ятьох загиблих на Одещині.

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків, з 28 листопада негода почне стихати, циклон почне залишати територію України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: