Негода в Одеській області: стало відомо про постраждалих та жертв морозу

Читать на русском
На Одещині люди постраждали від переохолодження та падіння дерев. Також місцеві ЗМІ повідомляють про трьох замерзлих на смерть на морозі.
фото ДСНС

На Одещині 13 людей постраждали внаслідок сильного холоду та падіння дерев. Також місцеві ЗМІ повідомляють про трьох людей, ймовірно безхатченків, які на вулиці замерзли на смерть.

Перші дані про постраждалих оприлюднила ДСНС у понеділок, 27 листопада.

Сніговий полон на Одещині: голова ОВА розповів про ситуацію в регіоніНа Одещині до автомобілів, що застрягли на трасі Одеса-Київ, техніка підходить з обох боків. Також удалося звільнити людей, які перебували в автобусах.

«На Одещині вісім людей зазнали переохолодження і п'ять постраждали внаслідок падіння дерев», – йдеться у повідомленні.

Одеське видання «Думська» з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомило, що в Одесі знайшли тіла трьох людей, які замерзли на смерть через негоду.

«Три трупи, імовірно бездомних, знайшли в Одесі напередодні. Усі вони без слідів насильницької смерті, повідомили «Думській» джерела в правоохоронних органах. У Щепному провулку виявили тіло чоловіка з переохолодженням, на автобусній зупинці на Академіка Лазарєва — тіло жінки і на Привокзальній площі — чоловіка», – йдеться у повідомленні.

У ДСНС додали, що по всій Україні рятувальники відбуксували 1083 транспортні засоби, прибрали 148 дерев. Наразі рух транспорту перекрито на 13 автошляхах та знеструмлено 1844 населені пункти.

Нагадаємо, Одеса та область постраждали від сильного снігопаду найбільше. На трасах області застрягли сотні машин, сталося десятки ДТП. Сьогодні школи та дитсадки працюють дистанційно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: