У мерії Одеси уточнили кількість людей з переохолодженням та травмами

Читать на русском
В Одесі майже три десятки людей звернулися до лікарень за допомогою через вуличні травми або переохолодження.
фото Суспільне Одеса

Через сильний снігопад і мороз в Одесі майже три десятки людей звернулися до лікарень за допомогою через вуличні травми або переохолодження.

Про це повідомляє Одеська міська рада у Telegram.

Негода в Одеській області: стало відомо про постраждалих та жертв морозуНа Одещині люди постраждали від переохолодження та падіння дерев. Також місцеві ЗМІ повідомляють про трьох замерзлих на смерть на морозі.

За даними мерії, 27 людей звернулися до травмпунктів Одеси та отримали амбулаторну допомогу у зв'язку з вуличними травмами чи переохолодженням. До стаціонару госпіталізовано трьох пацієнтів.

У міськраді Одеси зазначили, що незважаючи на негоду, всі медустанови працюють у штатному режимі, пацієнтам надають усю необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, у ДСНС повідомляли, що на Одещині 13 людей постраждали внаслідок сильного холоду та падіння дерев. Також місцеві ЗМІ писали про трьох людей, ймовірно безхатченків, які на вулиці замерзли на смерть.

Одеса та область постраждали від сильного снігопаду найбільше. На трасах області застрягли сотні машин, сталося десятки ДТП. Сьогодні школи та дитсадки працюють дистанційно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: