Синоптики розповіли, коли Україну покине сніговий циклон

Читать на русском
Негода в Україні почне вщухати вже завтра, але поки що залишиться сильний вітер і ожеледиця на дорогах.
фото ДСНС

З 28 листопада негода почне стихати, циклон готується покидати територію України. Водночас поривчастий вітер і ожеледиця певний час ще збережуться.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у Telegram.

«У вівторок атмосфера подарує паузу Україні, щоб справитися із наслідками снігового циклону - почищити, поремонтувати, поприбирати, озирнутися. Тому завтра в більшості областей України опадів не передбачається, на сході навіть можливі сонячні прояснення, лише в західній частині пройде мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу», – розповіла вона.

Синоптик наголосила, що лише у західних областях буде небагато опадів.

«Вітер ще залишатиметься рвучким, сильним, хоч і дещо стриманішим, з поривами до 15-22 м/с, а на заході – помірний», – додала синоптик.

Завтра температура повітря вночі очікується -4...-10 градусів, вдень 0...-3 градуси, на півночі -4...-7 градусів, а на півдні буде тепло, +4...+7, в Криму до +10 градусів.

У Києві 28 листопада також сніг малоймовірний.

Нагадаємо, з неділі Україну накрила негода, у багатьох областях пройшов сильний снігопад. З ранку було обмежено рух на багатьох трасах. Найбільше постраждала Одеська область, на дорогах застрягли сотні автівок. У самій Одесі три десятки постраждалих від холоду та сильного вітру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: