Зеленський провів «особливе» засідання Ставки: про що говорили

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський увечері 28 листопада провів чергове засідання Ставки. На ньому говорили як про ситуацію на фронті, так і про зміцнення обороноздатності України.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський увечері 28 листопада провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це глава держави розповів у вечірньому зверненні до нації.

Зеленський оновив склад Ставки верховного головнокомандувачаВолодимир Зеленський змінив склад Ставки верховного головнокомандувача. Тепер у засіданнях не братиме участь колишній голова Державної служби спеціального зв’язку Юрій Щиголь.

За словами Зеленського, засідання було «особливим, тривалим, детальним». На ньому говорили як про ситуацію на фронті, так і про зміцнення обороноздатності України.

«Перше – фортифікація. Значно посилюємо. Були детальні доповіді на всіх рівнях: Генштаб, міністерство оборони, премʼєр-міністр, обласна влада, командувачі ОСУВ. Усі фінанси є. Всі рішення є. Має бути повна відповідна робота в громадах. Усе абсолютно деталізовано – мін і бетону нашій державі точно вистачить», – повідомив президент.

Учасники засідання також обговорили атаки рф дронами та ракетами та проаналізували тактику захисту української системи ППО. Серед рішень – розвиток та посилення мобільних вогневих груп.

«Провів сьогодні й окрему нараду з міністром з питань стратегічних галузей промисловості України, можна назвати її оптимістичною. Ми готуємо, зокрема, хороші далекобійні речі, щоб окупанти відчували українську силу», – сказав глава держави.

Нагадаємо, минулого разу на Ставці обговорювали питання мобілізації, демобілізації, військово-лікарських комісій, а також ротації військових.

Варто також зазначити, що нещодавно Зеленський анонсував створення комплексного плану мобілізації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: