Суд заарештував рівненського депутата через мільйонні незадекларовані активи

Читать на русском
Депутат рівненської облради також є заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП Лісу України. Він заарештований під заставу у 192 млн грн.
pravo.ua

Суд відправив під варту депутата Рівненської облради за недекларування мільйонних статків. Він може вийти під заставу у понад 190 мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

Підозри у корупції: у кого найбільше відкритих проваджень від НАБУМаксим Микитась поки що лідер за кількістю отриманих від НАБУ підозр. У когось ще багато відкритих проваджень – на інфографіці.

За матеріалами ДБР, суд заарештував депутата Рівненської обласної ради, який є і заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП «Ліси України». Також він за рішенням суду може внести заставу в 192 млн гривень.

Нагадаємо, ДБР викрило депутата на незадекларованих статках на мільйони доларів. Під час обшуків у нього знайшли та вилучили понад 4 млн доларів у різній валюті.

Також правоохоронці виявили три елітні автомобілі «AUDI Q8», MERCEDES-BENZ GLE 350E, BMW X5, коштовності та дорогий годинник елітної марки Рatek philippe, золоті монети, зливки золота тощо.

Раніше Печерський райсуд Києва за матеріалами ДБР заарештував майно народного депутата Олександра Дубінського, частину якого оформлено на його родичів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: