На Харківщині завершується примусова евакуація родин з дітьми із небезпечних районів

Читать на русском
Завершується евакуація дітей та сімей у Харківській області. За весь час з території Куп'янського району вдалося вивезти 294 дитини.
t.me/synegubov

У Харківській області завершується евакуація сімей з дітьми із небезпечних населених пунктів. З Куп'янського району залишилося вивезти лише 4 дитини.

Про це на брифінгу 23 листопада розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Харківській ОВА розповіли, коли планують завершити евакуацію дітей з прифронтових районівІз населених пунктів Куп'янського району евакуювали вже майже 90% дітей. Процес планують завершити упродовж тижня.

За його словами, на території Куп'янського району поки що триває примусова евакуація. Наразі з небезпечних громад вдалося вивезти 294 дитини. Підлягають евакуації ще чотири.

«Докладаємо усіх зусиль, аби вже до кінця цього тижня завершити евакуацію по цим напрямкам. Враховуючи обстановку, будемо розглядати інші населені пункти, де, можливо, оголошуватимемо евакуацію в примусовий спосіб сімей з дітьми», – зазначив Синєгубов.

Нагадаємо, на початку листопада на Харківщині оголошували примусову евакуацію дітей із майже 70 міст та сіл.

У жовтні на Донеччині оголосили додаткову обов'язкову евакуацію дітей. Наразі в Авдіївці, де немає тепла, води, зв'язку та світла, залишилося близько 1300 мешканців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: