Без світла, тепла і води: стало відомо, скільки людей залишаються в Авдіївці

Читать на русском
В Авдіївці залишаються понад 1000 мешканців, але обстріли та наближення морозів не залишають їм шансу на виживання.
фото Нацполіція

В Авдіївці Донецької області, яка щодня страждає від штурмів та обстрілів російських окупантів, досі залишаються 1300 мирних жителів. При цьому умов у місті для нормального життя немає.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Російські війська знову активізувалися під Авдіївкою – МВАВ Авдіївці росіяни ведуть потужні штурмові дії із застосуванням броньованої та колісної техніки.

«В Авдіївці без світла, тепла, води та зв’язку залишаються понад 1300 мешканців. Нищівні обстріли й наближення морозів не залишають людям шансу на виживання», – сказано у повідомленні.

Крім того, в пошкодженій обстрілами будівлі лікарні в Авдіївці продовжують працювати близько 16 осіб - два лікарі та медперсонал.

«Ліки першої необхідності є, але надавати допомогу в критичних станах немає можливості. Білі ангели привозять сюди їжу, побутовий газ, необхідні речі, а також доставляють поранених», – розповіли у поліції.

Нагадаємо, у жовтні на Донеччині оголосили додаткову обов'язкову евакуацію дітей. У Харківській ОВА розповіли, коли планують завершити евакуацію дітей із прифронтових районів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: