Пентагон офіційно назвав дату наступного засідання «Рамштайн»

Читать на русском
Сімнадцятий Рамштайн зосередиться на забезпеченні українських сил можливостями, необхідними для самооборони, заявили у Пентагоні.
скріншот

Наступна зустріч Контактної групи з питань оборони України запланована на середу, 22 листопада. Сімнадцятий «Рамштайн» зосередиться на забезпеченні українських сил можливостями, необхідними для самооборони.

Про це заявила під час пресбрифінгу заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх.

«Рамштайн»: яку допомогу отримувала Україна за підсумками зустрічей із союзникамиЯку військову допомогу отримувала Україна за підсумками засідань Контактної групи з оборони у форматі Рамштайн – на інфографіці.

«Завтра міністр (оборони - ред.) проведе в віртуальному форматі 17-ту зустріч Контактної групи з питань оборони України, яка посилить нашу прихильність Україні разом із нашими понад 50 союзниками», - зауважила представниця американського відомства.

Вона наголосила, що Сполучені Штати продовжать працювати з коаліцією союзників і партнерів, «щоби надати Україні можливості, необхідні для самооборони».

Крім того, представниця Міноборони США підкреслила важливість, щоби Конгрес нарешті ухвалив запит президента Байдена на додаткове фінансування, який містить масштабний пакет допомоги Україні.

Нагадаємо, що попереднє засідання у форматі «Рамштайн» відбулося у Брюсселі 11 жовтня. Вперше у ньому особисто брав участь президент України Володимир Зеленський.

Раніше в Міноборони США назвали загальну суму військової допомоги Україні від початку великої війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: