У Міноборони анонсували нове засідання «Рамштайн» і назвали термін

Читать на русском
Окрім зустрічі в форматі Рамштайн також будуть щотижневі дзвінки міністра оборони Рустема Умєрова з його колегами з країн-партнерів.
Associated Press

Нове засідання Контактної групи з оборони України у форматі «Рамштайн» пройде вже в листопаді цього року. Однак остаточна дата буде відома пізніше.

Про це начальник Управління преси та інформації Міноборони Ілларіон Павлюк повідомляє в ефірі телемарафону.

«Рамштайн»: яку допомогу отримувала Україна за підсумками зустрічей із союзникамиЯку військову допомогу отримувала Україна за підсумками засідань Контактної групи з оборони у форматі Рамштайн – на інфографіці.

«Наступне засідання буде в листопаді. Дата буде відома пізніше. Буде фокус на підготовці до зими - ППО, артилерія, боєприпаси. Але потреби завжди залежать від того, що потрібно воїнам на фронті. І вони постійно уточнюються», - повідомив Павлюк.

Згідно з його словами, окрім зустрічі в форматі «Рамштайн» також існують щотижневі дзвінки міністра оборони Рустема Умєрова з його колегами з країн-партнерів.

«Тобто робота ведеться постійно. Також ведеться робота в рамках «коаліції спроможностей», - додав представник МОУ.

Нагадаємо, на минулому засіданні Пентагон оголосив про надання нового пакету військової допомоги Україні. У пакет допомоги увійде озброєння на загальну суму 200 млн доларів США.

Також на інфографіці «Слово і діло» можна побачити, який обсяг військової допомоги надали США Україні з початку повномасштабної війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: