У Пентагоні анонсували нову зустріч у форматі «Рамштайн»

Читать на русском
Наступне засідання Контактної групи з надання військової допомоги Україні (формат Рамштайн) має відбутися у середині листопада, розповіли у Пентагоні.
Фото: Офіс президента України

Наступне засідання Контактної групи з надання військової допомоги Україні (формат «Рамштайн») має відбутися у середині листопада.

Про це повідомила представниця Пентагону Сабріна Сінгх під час брифінгу.

«Рамштайн»: яку допомогу отримувала Україна за підсумками зустрічей із союзникамиЯку військову допомогу отримувала Україна за підсумками засідань Контактної групи з оборони у форматі Рамштайн – на інфографіці.

Вона зазначила, що США продовжать підтримувати Україну у її боротьбі проти росії.

«Ми допомагатимемо Україні і надаватимемо те, що їй потрібно. Ви бачили пакет, який ми представили минулого тижня. Ми збираємося продовжувати надавати допомогу, просто розмір пакетів стає меншим», – сказала Сінгх.

У Пентагоні також розповіли, що на фінансування допомоги Україні у них залишилося лише 1 млрд доларів. У зв'язку із цим міністерство оборони закликає Конгрес виділити додаткові кошти для підтримки ЗСУ.

Нагадаємо, на засіданні Пентагон оголосив про надання нового пакету військової допомоги Україні. У пакет допомоги увійде озброєння на загальну суму 200 млн доларів США.

Раніше стало відомо, яку суму запросив Пентагон у Конгресу на військову допомогу Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: