У Львові автомобіль патрульної поліції збив пішохода

Читать на русском
У Львові автомобіль патрульної поліції збив пішохода. Чоловік від отриманих травм помер у лікарні.
Фото: varta1

У Львові на вулиці Яворницького сьогодні вранці, 17 листопада, автомобіль патрульної поліції збив пішохода. Чоловік помер у лікарні.

Про це повідомляє поліція області.

«Сьогодні зранку на вулиці Яворницького сталася дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля та пішохода. Потерпілого ушпиталили. Однак, на жаль, у лікарні чоловік помер. На місці події працюють всі необхідні служби», – йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП ініційовано службове розслідування. Патрульні перебувають на місці події, надають необхідні свідчення, зазначили у поліції.

Як пише місцеве видання Zaxid.Net, за попередніми даними очевидців, аварія сталася на пішохідному переході. У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли, що пішохід (попередньо, це чоловік віком близько 70 років) отримав тяжкі травми та помер у автомобілі швидкої допомоги.

Нагадаємо, 3 листопада народний депутат Андрій Ніколаєнко збив на трасі на Житомирщині 18-річну дівчину, вона померла на місці. Ніколаєнку повідомили про підозру та відправили під цілодобовий домашній арешт.

Під час засідання суду прокурор заявив, що автомобіль нардепа рухався зі швидкістю близько 146 км/год на ділянці з максимально допустимою швидкістю 110 км/год.

Новини про інші резонансні ДТП: за даними МВС, з початку повномасштабної війни внаслідок аварій на блокпостах загинули 11 військових та поліцейських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: