Україна на Херсонщині підкріпила оборонні спроможності в розвідці та ППО – Зеленський

Читать на русском
Володимир Зеленський 14 листопада провів селектор, де заслухав зведення з фронту, зокрема щодо ситуації на Донеччині та на Херсонщині.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Президент України Володимир Зеленський 14 листопада провів селектор, де заслухав зведення з фронту. Главі держави доповіли про збільшення кількості ворожих штурмів на Донеччині. Сам президент заявив про посилення контрбатарейної боротьби та сил ППО на Херсонщині.

Про це Зеленський написав у Telegram.

«Щоденний селектор. Звіти розвідок, графіки постачання боєприпасів, ракет, техніки. Зведення з фронту. Військові доповіли про збільшення кількості ворожих штурмів: Авдіївка, Купʼянськ, Донецький напрямок. Вдячний нашим воїнам, які тримають позиції та не припиняють наступальні операції» – повідомив президент.

Також глава держави зазначив, що ворог продовжує мститися вільному Херсону: обстрілює центр міста без жодної військової необхідності.

«Рішенням минулої Ставки ми суттєво підкріпили тамтешні оборонні спроможності в розвідці, контрбатарейній, радіоелектронній боротьбі та ППО. Стежимо за його реалізацією», – повідомив президент.

Крім того, на селекторі обговорили роботу «зернового коридору».

«Працює «зерновий коридор». Нині долаємо позначку в 4 мільйони тонн вантажів і зберігаємо позитивну динаміку», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, вранці 13 листопада російські ЗМІ з посиланням на Міноборони рф повідомили про «перегрупування» військ на Херсонському напрямку, але потім видалили новину. Це сталося на тлі повідомлень про успіхи ЗСУ на лівому березі Дніпра.

У ЦНС та ISW пояснили, що можуть означати подібні заяви росіян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: