Повідомлення про «перегрупування» росіян на Херсонщині є інформаційною операцією – ЦНС

Читать на русском
Росіяни не відводять війська з лівого берега Херсонської області, повідомили у ЦНС. Вкиди про перегрупування є частиною інформаційної операції проти України.
Getty Images

Відведення російських військ із лівого берега Херсонської області не зафіксовано. Повідомлення про це можуть бути частиною інформаційної операції проти України.

Про це заявили у Центрі національного спротиву.

«Російські пропагандисти почали операцію з метою відволікання Сил Оборони України, та оголосили про вихід своїх військ з тимчасово окупованих територій Херсонщини. Наразі, за інформацією місцевих, жодних відповідних рухів військ ворога не зафіксовано. Відтак можемо констатувати, що наразі відбувається інформаційна операція проти України», – йдеться у повідомленні.

Але в ЦНС впевнені, що відхід російських військ із Херсонської області – справа часу.

Нагадаємо, сьогодні вранці дві російські пропагандистські агенції повідомили з посиланням на Міністерство оборони про «перегрупування» військ на Херсонському напрямку, але потім видалили новину. Це сталося на тлі повідомлень про успіхи ЗСУ на лівому березі Дніпра.

У Міноборони рф назвали розсилку таких повідомлень «провокацією».

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ продовжать контрнаступ і намагатимуться досягти результату на полі бою як наприкінці цього року, так і наступного.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: