В укритті Авдіївського коксохіму досі залишаються люди – МВА

Читать на русском
У єдиному вцілілом укритті Коксохімічного заводу перебувають 17 місцевих жителів, які не хочуть евакуюватися.
novosti.dn.ua

В укритті Авдіївського коксохіму знаходяться люди, які досі не погодилися на евакуацію. Місцева влада намагається вмовити їх виїхати.

Про це в ефірі телемарафону розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

На Донеччині оголосили додаткову обов'язкову евакуацію дітейУ 8 населених пунктах Бахмутського та Покровського районів Донецької області оголошено примусову евакуацію дітей.

«Поки що люди не погоджуються на евакуацію. Не зрозуміло, чому вони сидять там. Я жодного адекватного пояснення від них не почув. Найближчими днями буде друга спроба їх вмовити. Сподіваюся, люди ухвалять рішення», – сказав він.

Барабаш додав, що росіяни продовжують проводити активні дії в тому напрямку, де розташований завод, хоча від Коксохіма вони ще далеко.

Раніше повідомлялося, що в єдиному укритому заводі перебувають 17 місцевих жителів, які не хочуть евакуюватися. У той же час законодавство не передбачає можливостей для примусової евакуації дорослого населення.

Нагадаємо, Авдіївський коксохім уже неодноразово потрапляв під обстріл окупантів. Остання така атака була у вересні цього року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: