Ворог продовжує спроби оточити Авдіївку, використовуючи авіацію – Генштаб

Читать на русском
Російські війська продовжують спроби оточити Авдіївку, при цьому використовуючи авіацію. Протягом минулої доби, 11 листопада, відбулося 80 бойових зіткнень.
Фото DW

Ворог продовжує спроби оточити Авдіївку, використовуючи авіацію. Протягом минулої доби, 11 листопада, відбулося 80 бойових зіткнень.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Відомо, що вчора ворог завдав 1 ракетний та 63 авіаційних ударів, здійснив 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Детальніше про ситуацію на напрямках

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Синьківки, Іванівки Харківської області та Стельмахівки, Надії Луганської області, де захисники відбили 7 атак.

На Лиманському напрямку противник за підтримки авіації вів штурмові дії в районі Серебрянського лісництва Луганської області, успіху не мав.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 10 атак противника в районах Хромового, Андріївки та Кліщіївки Донецької області. В свою чергу, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Авдіївському напрямку ворог, застосовуючи авіацію, не полишає спроб оточити Авдіївку. Українські воїни тримають оборону та завдають ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах населених пунктів Авдіївка, Сєверне, Тоненьке та Первомайське Донецької області, де Сили оборони відбили 18 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут українські воїни відбили 22 атаки ворога.

На Шахтарському напрямку окупанти також за підтримки авіації, вели безуспішні штурмові дії неподалік Вугледара, Золотої Ниви та Старомайорського Донецької області, де захисники відбили 11 атак.

На Запорізькому напрямку ворог, знову ж таки застосовуючи авіацію, вів штурмові дії біля Роботиного Запорізької області, успіху не мав.

На Мелітопольському напрямку українські оборонці продовжують наступати, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

На Херсонському напрямку оборонці ведуть контрбатарейну боротьбу, наносять вогневе ураження по тилах противника.

Напередодні повідомляли, що російські війська збільшили кількість атак на Авдіївському напрямку. Ворог почав використовувати більше бронетехніки.

Також писали, що на Бахмутському напрямку російські загарбники вже не стоять в обороні і почали атакувати з новою силою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: