Авдіївський коксохімічний завод обстріляли війська рф, мінімум 10 загиблих – ОДА

Читать на русском
На Донеччині окупанти відкрили вогонь по Авдіївському коксохімічному заводу. Відомо про 10 жертв і 15 поранених - робітники якраз завершили зміну на заводі і чекали на зупинці на автобус.

На Донеччині сьогодні ввечері окупанти відкрили вогонь по Авдіївському коксохімічному заводу. Обстріл був запланований у певний час – робітники завершили зміну на заводі та чекали на транспорт, який їх розвозить додому.

Про це повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко у Telegram у вівторок, 3 травня.

В Авдіївці окупанти завдали ракетного удару по будівлі військової адміністраціїРосійські окупаційні війська завдали ракетного удару по військовій адміністрації міста Авдіївка Донецької області. Будівля була частково зруйнована.

«Щонайменше, 10 загиблих, 15 поранених – такі наслідки обстрілу російськими окупантами Авдіївського коксохімічного заводу. Ці цифри – оперативні. Інформація ще уточнюватиметься і кількість жертв, ймовірно, може бути більшою. Росіяни точно знали, куди цілили - робітники якраз завершили зміну і на зупинці чекали на автобус, який мав їх розвозити їх з заводу додому. Черговий цинічний злочин росіян на нашій землі», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні вдень повідомлялося, що російські окупаційні війська продовжують масовані обстріли житлових районів Донецької області.

У Харкові внаслідок ворожого обстрілу спалахнула фабрика, загинув чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: