У Польщі перед пунктом пропуску помер водій української фури

Читать на русском
У польському місті Хелм у черзі на кордоні, яка тягнеться на багато кілометрів, помер далекобійник з України.
Фото: kor.ill.in.ua

В суботу, 11 листопада, перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин» у своїй вантажівці помер український водій, який планував перетнути кордон.

Про це повідомив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач.

Як повномасштабна війна вплинула на обсяги перевезень в УкраїніЗа перший рік повномасштабної війни обсяг вантажних та пасажирських перевезень в Україні значно скоротився. На інфографіці – по місяцях.

За його даними, 54-річний чоловік цього дня приїхав на парковку та залишився очікувати там на перетин кордону.

«Остаточна інформація про причини смерті буде повідомлена польською прокуратурою після вивчення всіх деталей, проте наразі немає підстав вважати, що смерть сталася через неприродні причини», – зазначив посадовець, додавши що ця ситуація тримається на контролі спільно з консульством.

Нагадаємо, кордон України з Польщею з 6 листопада блокують польські перевізники, які вимагають скасувати транспортний безвіз для України. Через це рух на кордоні сильно обмежений.

Також повідомлялося, що перевізники у Польщі повністю заблокували проїзд вантажного автотранспорту на КПП «Ягодин – Дорогуськ» та «Рава-Руська – Гребінне».

Спікер Держприкордонслужби припустив, що ситуація ускладнюватиметься, оскільки польські перевізники обіцяють довгострокову акцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: