На кордоні з Польщею вже є ускладнення руху через страйк – ДПСУ

Читать на русском
На пунктах пропуску з боку Польщі ускладнено рух вантажівок через страйк польських перевізників.
фото Суспільне

Польські перевізники розпочали акцію протесту біля пунктів пропуску на кордоні Польщі та України. Сьогодні після опівдня спостерігалося поступове блокування руху вантажівок у напрямку трьох пунктів пропуску.

Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

Прикордонники розповіли, скільки чиновників намагалися незаконно виїхати за кордонПонад 2 тисячі людей намагалися перетнути кордон, але у них не було потрібних документів і законних підстав.

«Увага, ускладнено рух для вантажівок з боку Польщі через страйк польських перевізників. Після 13-ї години відбулося поступове блокування руху вантажного транспорту у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене». Відмітимо, що ускладнення руху можливе як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що організатори протесту планують пропускати по одному вантажному автомобілю на годину, а також вантажні автомобілі з вантажами безпеки, гуманітарного характеру, ті, що перевозять тварин, продукти, що швидко псуються, тощо.

Нагадаємо, речник ДПСУ Андрій Демченко попереджав, що 6 листопада має розпочатися акція протесту польських перевізників, які планують заблокувати рух вантажівок на трьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею.

Україна скоротила кількість піших пунктів пропуску на польському кордоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: