Міністр оборони Хорватії потрапив у ДТП

Читать на русском
Дорожньо-транспортна пригода сталася рано вранці в суботу, 11 листопада, на одній із доріг у східній частині Хорватії.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

У суботу вранці, 11 листопада, міністр оборони Хорватії Маріо Банозич потрапив в автомобільну аварію. Внаслідок ДТП одна людина загинула, а сам мінінстр дістав серйозні травми.

Про це повідомляє Associated Press.

ДТП на блокпостах: скільки військових загинуло від лютого 2022 рокуВнаслідок ДТП на блокпостах гинуть як поліцейські, так і військовослужбовці. Але поки що зовсім прибрати блокпости не можна.

Як зазначається, аварія сталася близько 6-ї ранку на сході Хорватії. Як повідомляють у відомстві, автомобіль, за кермом якого перебував 44-річний Баножич, зіткнувся з фургоном. Водій іншого авто загинув.

«Ми висловлюємо співчуття родині загиблого», - заявив прессектретар уряду Марко Милич.

Речник додав, що стан Банозича не становить загрози для життя, хоча він отримав серйозні травми. Лікарі повідомили, що у нього забої голови і мозку, він перебуває під наглядом, але при свідомості.

У заяві Міністерства оборони йдеться, що триває розслідування з метою з'ясування обставин події.

Нагадаємо, 3 листопада на Житомирщині народний депутат України Андрій Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину. ДТП сталося на трасі Київ–Чоп у селі Березівці. Депутату повідомили про підозру та обирають запобіжний захід.

Також правоохоронці повідомили про підозру колишньому поліцейському із Києва, який увечері 2 серпня в районі Пісочина Харківської області збив 15-річну дівчину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: