Збив на смерть дівчину під Харковом: експоліцейському з Києва повідомили про підозру

Читать на русском
Колишній співробітник поліції збив на смерть 15-річну дівчину під Харковом у серпні цього року.
фото ДБР

Правоохоронці повідомили про підозру колишньому поліцейському із Києва, який увечері 2 серпня в районі Пісочина Харківської області збив 15-річну дівчину.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

Стало відомо, з якою швидкістю міг їхати нардеп Ніколаєнко перед смертельною ДТПСьогодні на суді обирають запобіжний захід нардепу Андрію Ніколаєнку. Прокурор заявив, що автомобіль депутата перевищив швидкість. Сторона захисту це заперечує.

«Правоохоронцю повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, яка спричинила смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Наразі підозрюваного звільнено з правоохоронних органів. Вирішується питання обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

У ДБР нагадали, що 2 серпня близько 19:20 біля зупинки громадського транспорту «Рай-Оленівка» дівчина переходила нерегульований пішохідний перехід з велосипедом у руках.

У цей час тоді ще діючий співробітник поліції їхав за кермом авто у напрямку Києва і, не зменшуючи швидкості, збив дівчину. Від отриманих травм вона загинула на місці ДТП. Експертизи показали, що водій був тверезий.

Нагадаємо, 3 листопада на Житомирщині народний депутат України Андрій Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину. ДТП сталося на трасі Київ–Чоп у селі Березівці. Депутату повідомили про підозру та обирають запобіжний захід.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: