Зеленський збирав Ставку: говорили про стратегію та конкретні кроки з деокупації територій

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський провів нове засідання Ставки. Учасники обговорили воєнний бюджет-2024, плани на найближчий час та захист Херсона.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 10 листопада, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Учасники обговорили воєнний бюджет-2024, плани на найближчий час та захист Херсона.

Про це глава держави розповів у своєму Telegram-каналі.

Які кадрові перестановки Зеленський провів у керівництві ЗСУ, Міноборони та СБУ під час великої війниЯкі кадрові зміни Зеленський провів у вищому військовому та військово-політичному керівництві під час повномасштабної війни.

«Важлива Ставка. Стратегічне бачення деокупації нашої землі та конкретні кроки для його втілення. Уточнення всіх планів і розрахунків для продовження активних дій», – наголосив Зеленський.

Він повідомив, що головний акцент у воєнному бюджеті наступного року буде зроблено на тому, щоб зробити Україну самодостатнішою «щодо снарядів, ракет, дронів, бронетехніки».

Учасники також заслухали доповіді командувачів щодо ситуації на фронті та ухвалили низку рішень щодо захисту Херсона. Зеленський повідомив, що там буде посилення ППО, засобів контрбатарейної боротьби, РЕБ та розвідки.

«Окрема доповідь щодо евакуації українців та громадян наших країн-партнерів із Гази. Робота триває», – зазначив президент.

Нагадаємо, вчора Зеленський погодив продовження строків проведення воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Вони діятимуть щонайменше до 14 лютого 2024 року.

Раніше Глава Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував чутки про те, що Зеленський хоче звільнити Головкому ЗСУ Валерія Залужного.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: