Військового, який подарував гранати помічникові Залужного, залишили без запобіжного заходу

Читать на русском
Суд не обрав запобіжний захід полковнику Андрію Тимченку, який подарував бойові гранати Геннадію Частякову.
фото Печерський суд

Печерський районний суд Києва 9 листопада не обрав запобіжний захід підозрюваному полковнику Андрію Тимченку, який подарував бойові гранати Геннадію Частякову – помічнику Валерія Залужного.

Про це повідомляє Суспільне.

Суддя відмовився застосувати до підозрюваного Андрія Тимченка запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, про що просила прокуратура. У результаті Тимченко залишився без запобіжного заходу, але він зобов'язаний прибувати до слідчого на першу вимогу.

Тимченко не коментував питання про те, звідки у нього гранати. За словами його адвоката, офіцер нічого не коментуватиме, доки триває слідство. Статус підозрюваного залишається чинним, при цьому правоохоронці можуть повторно подати клопотання про запобіжний захід.

Нагадаємо, 7 листопада у свій день народження загинув майор Геннадій Частяков, колишній помічник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Правоохоронці заявили, що у нього в руках вибухнула граната – один із подарунків, який майор приніс додому.

Згодом стало відомо, що гранати в коробці Частякову подарував його колега Андрій Тимченко. Він попередив Частякова, що гранати бойові. Сьогодні офіцеру повідомили про підозру.

У той же час, ДБР розглядає чотири версії загибелі майора Частякова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: