Під Києвом загинув помічник Залужного (доповнено)

Читать на русском

У селі Чайки на Київщині від вибуху гранати загинув помічник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Геннадій Частяков. Пристрій здетонував після того, як він відкрив один із подарунків на день народження.

У селі Чайки Київської області від вибуху гранати загинув помічник головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного Геннадій Частяков.

Про це повідомляє Українська правда.

За даними журналістів, Частяков загинув внаслідок «необережного поводження з боєприпасами».

У момент вибуху біля військового перебував його 13-річний син. Дитина отримала тяжке поранення і зараз перебуває у лікарні.

Головнокомандувач ЗСУ вже підтвердив смерть Частякова. Він назвав його «близьким другом» та повідомив, що помічник загинув у свій день народження.

«В одному з подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей», – зазначив Залужний.

Він додав, що причини та обставини будуть встановлені у ході досудового розслідування.

УП також опублікувала фото з місця інциденту:

Нагадаємо, влітку минулого року правоохоронці затримали бойовика, який планував вбити представників військового керівництва країни. У березні суд засудив його до 12 років ув'язнення.

Раніше в ГУР повідомили, що росія також кілька разів готувала операції для ліквідації президента Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: