У ДБР озвучили основну версію загибелі помічника Залужного

Читать на русском
У ДБР розглядають чотири версії загибелі помічника Залужного Геннадія Частякова. Але є одна основна.
фото УНІАН

Основною версією загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного майора Геннадія Частякова слідство вважає нещасний випадок, але розглядаються ще три можливі версії події.

Про це повідомила радник із стратегічних комунікацій ДБР Тетяна Сап'ян в ефірі національного телемарафону 8 листопада.

У МВС повідомили нові деталі загибелі помічника ЗалужногоМіністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що внаслідок першочергових слідчих дій вдалося зʼясувати перші обставини трагедії.

«У кримінальному провадженні поки висунуто 4 можливі версії зазначених подій. Основна версія – це те, що стався нещасний випадок у результаті необережного поводження з вибуховим пристроєм. Але є ще три версії», – сказала Сап'ян.

Друга версія, яку розглядає слідство – умисне вбивство, яке спробували замаскувати під ненавмисне вбивство чи нещасний випадок на замовлення спецслужб росії, щоб дестабілізувати військово-політичну ситуацію в Україні.

Ще одна версія, це також умисне вбивство Частякова, скоєне на ґрунті неприязних стосунків. Це могла бути помста чи ревнощі з боку колег по службі.

І остання версія - це вчинення замаху на вбивство іншої людини з найвищого офіцерського складу апарату головнокомандувача ЗСУ.

Нагадаємо, 6 листопада у селі Чайки Київської області від вибуху гранати загинув помічник головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного Геннадій Частяков. Син Частякова перебуває у тяжкому стані, він під наглядом лікарів. Дочка зазнала легких травм. У МВС розповіли деталі загибелі військового.

Також відомо, що Частякова попередили про те, що гранати у подарунку були справжні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: